​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

One of the two indicator lights on the front of the camera has turned red. It looks like some sort of error code.

It seems to be related to a recent firmware update that was installed.

What is going on? How do I fix it?

asked 19 Jun '15, 14:46

phyatt's gravatar image

phyatt ♦♦
15792364
accept rate: 8%


It is an error code.

It has to do with the handling of the USB Bus Reset that Windows sends when the computer is rebooting.

For the AEye to be able to handle this properly, there was a minor hardware fix that is required for older versions of the AEye. AEye cameras that were shipped before September 2014, probably still need this hardware fix. Please contact support for an RMA.

If you already have the fix, and you are having this issue, you may need a firmware update.

Please see the Firmware section of our support page and download the latest firmware for the AEye camera.

link

answered 19 Jun '15, 14:49

phyatt's gravatar image

phyatt ♦♦
15792364
accept rate: 8%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "Title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "Title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×10
×6
×1
×1
×1

Asked: 19 Jun '15, 14:46

Seen: 1,699 times

Last updated: 19 Jun '15, 14:49

Copyright © 2014-2017 EyeTech Digital Systems Inc. All rights reserved. | About | FAQ | Privacy | Support | Contact | Powered by BitNami OSQA